Botoşani: Percheziţii la Vama Stânca Costeşti, într-un dosar de trafic cu ţigări

Mai multe percheziţii au loc, miercuri, la Biroul Vamal Stânca Costeşti din judeţul Botoşani, într-un dosar privind contrabanda cu ţigări, acţiunea fiind derulată de procurorii DIICOT Galaţi, afirmă surse judiciare.

432 afișări
Imaginea articolului Botoşani: Percheziţii la Vama Stânca Costeşti, într-un dosar de trafic cu ţigări

Botoşani: Percheziţii la Vama Stânca Costeşti, într-un dosar de trafic cu ţigări (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

Conform surselor citate, procurorii DIICOT Galaţi fac mai multe percheziţii la Biroul Vamal Stânca Costeşti într-un dosar privind contrabanda cu ţigări aduse din Republica Moldova.

Sursele citate mai spun că ar fi vizaţi şi vameşi care lucrează în punctul de trecere a frontierei de la graniţa cu Republica Moldova şi care sunt suspectaţi că ar fi ajutau grupări de traficanţi de ţigări să introducă în ţară marfă din Ucraina şi Republica Moldova

Descinderi ale procurorilor DIICOT au avut loc la Vama Stânca Costeşti şi în august 2011, fiind vizate atunci, tot într-un dosar de trafic de ţigări, 12 persoane, între care nouă vameşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici