Brăila: Zece răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Zece persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul producându-se în judeţul Brăila, între localităţile Unirea şi Valea Cînepii.

145 afișări
Imaginea articolului Brăila: Zece răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Brăila: Zece răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, arată că cele zece persoane, din localitatea Valea Cânepii, se aflau într-o autoutilitară Dacia Papuc şi se îndreptau spre localitatea Unirea, la muncile câmpului.

Poliţiştii spun că maşina a fost scăpată de sub control într-o curbă şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Toţi cei zece pasageri au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila. De asemenea, şoferul a ajuns şi el la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, după ce va fi consultat de medici şoferul va fi audiat pentru a se stabili cum s-a produs accidentul. De asemenea, se vor face cercetări şi asupra modului în care erau transportaţi oamenii, în acest caz fiind întocmit deja dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici