Braşov: Trei femei, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Trei femei au ajuns la spital, joi după-amiază, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din centrul vechi al Braşovului, două dintre victime fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

133 afișări
Imaginea articolului Braşov: Trei femei, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Braşov: Trei femei, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, pe strada George Bariţiu din municipiul Braşov, după ce un tânăr de 28 ani, care conducea un autoturism dinspre zona Schei spre Cercul Militar, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni din dreptul clădirii Arhivelor Naţionale şi a accidentat trei femei care traversau strada regulamentar.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD, care le-au preluat pe cele trei femei şi le-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

"Cele trei femei au vârste de 18, 53 şi 63 de ani. Două dintre ele au fost rănite mai grav, suferind traumatisme craniocerebrale, traumatisme abdominale şi toracice. Cea de-a treia victimă a fost rănită uşor, având doar excoriaţii", a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici