Bucureşteancă de 30 de ani, suspectată că şi-a ucis copilul, la puţin timp după naştere

O bucureşteancă de 30 de ani este suspectată de pruncucidere, după ce poliţiştii au găsit decedat, într-un şifonier de la domiciliul acesteia, copilul pe care l-ar fi născut ea în urmă cu puţin timp, acesta având bandă adezivă lipită pe gură, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

135 afișări
Imaginea articolului Bucureşteancă de 30 de ani, suspectată că şi-a ucis copilul, la puţin timp după naştere

Bucureşteancă de 30 de ani, suspectată că şi-a ucis copilul, la puţin timp după naştere (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Femeia a mers, în cursul zilei de vineri, la Maternitatea Giuleşti, pentru un control ginecologic.

Medicul care a consultat-o a întrebat-o dacă a născut de curând, însă femeia a negat.

Întrucât semnele clinice contraziceau ce spunea femeia, doctorul a anunţat Poliţia.

În timp ce pacienta a rămas internată la maternitate, poliţiştii au mers la domiciliul acesteia, aflat în cartierul Giuleşti, unde au găsit, într-un şifonier, un bebeluş decedat, care avea lipită pe gură bandă adezivă.

Femeia, care este cercetată pentru pruncucidere, riscă până la şapte ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici