Bucureşti: 13 maşini INCENDIATE în cartierul Drumul Taberei - FOTO

Treisprezece autoturisme au fost incendiate, miercuri dimineaţă, pe o stradă din cartierul Drumul Taberei din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei. Potrivit surselor citate, 13 maşini au ars în incendiu, dintre care opt au fost distruse în totalitate. Toate autoturismele aparţin unor persoane fizice.

5600 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: 13 maşini INCENDIATE în cartierul Drumul Taberei - FOTO

Bucureşti: 13 maşini INCENDIATE în cartierul Drumul Taberei (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Incendiul a fost anunţat la ora 4.19 de către o persoană care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că, pe strada Valea Argeşului, în Sectorul 6, mai multe maşini sunt cuprinse de flăcări, au precizat oficialii din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, 13 maşini au ars în incendiu, dintre care opt au fost distruse în totalitate. Toate autoturismele aparţin unor persoane fizice.

Până în prezent nu s-a stabilit cine a pus focul, însă se bănuieşte că ar putea fi vorba despre un piroman. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au intervenit cu patru speciale, incendiul fiind stins în aproximativ 40 de minute. 

Potrivit lui Daniel Vasile, şase dintre autovehiculele distruse de foc, între care şi o motocicletă, au ars violent, celelalte fiind afectate de căldura degajată de acestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici