Bucureşti: incident în timpul unui spectacol. Un cântăreţ este acuzat că a ameninţat un spectator

Poliţiştii fac cercetări după ce în spaţiul public au apărut imagini de la un concert desfăşurat în Bucureşti în timpul căruia unul dintre cântăreţi a intrat în conflict cu un spectator.

245 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: incident în timpul unui spectacol. Un cântăreţ este acuzat că a ameninţat un spectator

Bucureşti: incident în timpul unui spectacol. Un cântăreţ este acuzat că a ameninţat un spectator

Surse apropate anchetei spun că în conflict a fost implicat cântăreţul Grasu XXL. Poliţiştii anunţă că au văzut imaginile şi s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice,

„Având în vedere apariţia unor imagini video pe reţelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi ameninţat un bărbat, Serviciul Informare şi Relaţii Publice al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariţiei unor imagini video, pe reţelele de socializare, în care un artist ar fi ameninţat un bărbat, în timpul unui concert, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 Poliţie au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunţat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici