Bugetul SRI pe anul 2012, avizat de comisia pentru controlul parlamentar al activităţii Serviciului

Comisia parlamentară specială privind activitatea SRI a aprobat, luni, în unanimitate, bugetul SRI pe anul 2012, a declarat preşedintele comisiei Cezar Preda, precizând că parlamentarii au stabilit ca acesta să fie de 989 milioane lei, în timp ce SRI ceruse 1048 de milioane lei.

121 afișări
Imaginea articolului Bugetul SRI pe anul 2012, avizat de comisia pentru controlul parlamentar al activităţii Serviciului

Bugetul SRI pe anul 2012, avizat de comisia pentru controlul parlamentar al activităţii Serviciului (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Am dat aviz favorabil în unanimitate pentru bugetul SRI. Iniţial, SRI a cerut 1048 de milioane de RON, noi am stabilit 989 de milioane de RON, pentru că atât sunt bani", a explicat Cezar Preda, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că, pentru 2012, bugetul SRI "este în realitate, pe cheltuieli, un buget mai mic decât cel din 2011".

"Bugetul SRI este, în realitate, pe cheltuieli, mai mic decât cel din 2012 pentru că: sunt credite angajate în 2011 cu rostogolire mai mare în 2012, ca urmare a angajării a 120 de persoane la aeroporturile civile pentru obligaţiile Schengen şi din cauza creşterii obligaţiilor conform noii legi a pensiilor (în 2011 a fost contribuţia pe 11 luni, în 2012 - pe 12 luni)", a menţionat Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici