Câinele poliţist Ozzy a ajutat la găsirea unei femei rătăcite în judeţul Bihor

O femeie în vârstă de 63 de ani din localitatea Cociuba Mare, judeţul Bihor, rătăcită marţi, a fost găsită noaptea într-un lan de grâu, cu ajutorul câinelui poliţist Ozzy.

444 afișări
Imaginea articolului Câinele poliţist Ozzy a ajutat la găsirea unei femei rătăcite în judeţul Bihor

Sursă foto: oradeaindirect.ro

Femeia a plecat marţi de acasă în jurul orei 15 şi nu a mai revenit.

Poliţiştii bihoreni alături de jandarmi, pompieri şi voluntari au pornit în căutarea sa întrucât era cunoscută cu probleme de orientare în spaţiu şi timp.

În jurul orei 00.05, femeia a fost găsită de o echipă de căutare, însoţită de câinele poliţist de urmă Ozzy, culcată într-un lan de grâu de la marginea localităţii Cociuba Mare.

„În momentul în care a fost găsită, femeia se afla în stare de hipotermie, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au spus poliţiştii.

Pe parcursul căutărilor, pe traseu au fost găsite bunuri care aparţineau femeii, iar astfel câinele a putut să ia urma acesteia.

Ozzy este un ciobănesc german, de 4 ani şi 4 luni, şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Bihor din anul 2016. Câinele a fost antrenat în cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, pentru preluarea urmelor de miros uman.

Sursă foto: oradeaindirect.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici