Călăraşi: Bărbat rănit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el când săpa după fier vechi

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, a fost rănit, sâmbătă, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în momentul în care săpa pentru a găsi fier vechi în perimetrul fostei filaturi din oraş.

127 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Bărbat rănit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el când săpa după fier vechi

Călăraşi: Bărbat rănit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el când săpa după fier vechi (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, urmând a fi dus cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Bucureşti pentru investigaţii medicale suplimentare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, bărbatul este în stare semiconşientă, iar imediat după producerea incidentului acesta a fost scos din pământ de către prietenii cu care se afla la săpat după fier vechi, aceştia sunând şi la Serviciul Unic de Urgenţă 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor militari şi al medicilor.

Ulterior, pacientul a fost preluat de o salvare a Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi transportat la Spitalul Municipal din Olteniţa, fiind stabilizat de doctori.

Primele date arată că în zonă erau mai multe persoane care căutau fier vechi, iar la un moment dat bărbatul în cauză a fost surprins de malul de pământ care s-a prăvălit peste el.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul, semiconştient, este la spital sub supravegherea medicilor din Olteniţa, iar la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD care va prelua pacientul şi îl va transporta la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament adecvat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici