Călăraşi: Un bărbat a murit după ce peste maşina pe care o conducea a căzut un copac rupt de vânt

Un bărbat a murit, sâmbătă, pe DN 3 B, la ieşirea din localitatea Borcea din judeţul Călăraşi, după ce un copac rupt din cauza vântului a căzut peste maşina pe care bărbatul o conducea.

474 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Un bărbat a murit după ce peste maşina pe care o conducea a căzut un copac rupt de vânt

Călăraşi: Un bărbat a murit după ce peste maşina pe care o conducea a căzut un copac rupt de vânt (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, victima era singură în maşină în momentul producerii tragediei, iar localnicii care au văzut accidentul şi au sunat la 112 au încercat să-l scoată pe bărbat din autoturismul avariat.

"Primele noastre date arată că acest copac a căzut probabil din cauza vântului puternic, iar bărbatul aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan şi-a pierdut viaţa. Au intervenit localnici din Borcea care au încercat să acorde primul ajutor victimei, dar bărbatul era decedat" a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Incidentul a avut loc pe DN 3 B, la ieşirea din localitatea Borcea spre Feteşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici