Cămătarii Pardalian şi Gall, arestaţi la Baia Mare

Cămătarii Pardalian Covaci şi Adalbert Gall au fost arestaţi la Baia Mare, ei percepând 50 la sută dobândă sumelor împrumutate la peste 130 de persoane.

567 afișări
Imaginea articolului Cămătarii Pardalian şi Gall, arestaţi la Baia Mare

Cămătarii Pardalian şi Gall, arestaţi la Baia Mare (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au cerut, joi, arestarea preventivă a lui Pardalian Covaci şi Adalbert Gall, reţinuţi cu o zi în urmă pentru cămătărie.

Judecătoria Baia Mare a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi cămătari, pentru 29 de zile.

Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2011 - martie 2012, inculpatul Pardalian Covaci a împrumutat un număr de aproximativ 38 de persoane cu diverse sume de bani, pentru care a perceput o dobândă de 50 la sută lunar pentru suma împrumutată.

Totodată, Parchetul arată că în aceeaşi perioadă, respectiv noiembrie 2011 - martie 2012, inculpatul Adalbert Gall a împrumutat un număr de aproximativ 90 de persoane cu diverse sume de bani, percepând o dobândă de 50% lunar pentru suma împrumutată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici