Campania "Let’s Do It, Romania! - Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi", premiată

"Let’s Do It, Romania! - Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi" s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice, care au desemnat-o câştigătoare la categoria de "cel mai mare proiect de implicare socială".

209 afișări
Imaginea articolului Campania "Let’s Do It, Romania! - Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi", premiată

Campania "Let’s Do It, Romania! - Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi", premiată

Miercuri, a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a opta ediţie a Romanian PR Award, cea mai importantă competiţie naţională a industriei de relaţii publice. Let's Do It, Romania! a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a câştigat Golden Award for Excellence la categoria "Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă", se arată într-un comunicat de vineri, remis agenţiei MEDIAFAX.

"Let's Do It, Romania! - Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi" s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice care au desemnat-o câştigătoare pe baza rezultatelor pe care campania a reuşit să le obţină şi prin care a demonstrat că îşi merită titlul de "cel mai mare proiect de implicare socială": peste 180.000 de voluntari care au ieşit la curăţenie în 25 septembrie, peste 6.000 de voluntari implicaţi în etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei hărţi a deşeurilor din România, implicarea a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 în topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauză de pe Facebook din România, realizarea unui imn al campaniei.

"Let`s Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de voluntariat organizat până în prezent în România, care a avut ca obiectiv curăţarea mormanelor de gunoi generate în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. "Şi a reuşit! Ziua de Curăţenie Naţională a fost 25 septembrie 2010, zi în care peste 180.000 de locuitori ai României au arătat că se poate şi că România poate fi o ţară mai curată, datorită celor care s-au unit pentru acestă cauză comună", se arată în comunicat.

Ideea a fost implementată cu succes şi în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici