Cântăreaţa Anca Pop, „Shamanca”, este femeia care murit după ce a căzut cu maşina în Dunăre. Artista se îndrepta spre casa părinţilor ei

O maşină a căzut în Dunăre, în zona viaductului Şviniţa din judeţul Mehedinţi. Scafandrii au găsit în autoturism trupul unei femei.

16462 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Anca Pop, „Shamanca”, este femeia care murit după ce a căzut cu maşina în Dunăre. Artista se îndrepta spre casa părinţilor ei

Cântăreaţa Anca Pop, „Shamanca” (Foto: Cont Facebook al artistei)

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, scafandrii au scos, luni seara, din maşina căzută în Dunăre o femeie decedată şi au verificat dacă în autoturism se mai aflau şi alte persoane. Ulterior, reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat că nu au mai fost găsite alte persoane în autoturism.

Dispariţia femeii găsite în maşină a fost anunţată de către sora ei, care a contactat Poliţia Orşova duminică.

Reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi spun că victima ar fi o femeie de 33 ani, din localitatea Moldova Nouă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia găsită moartă în maşină este cântăreaţa Anca Pop, din judeţul Caraş-Severin. Anca Pop, o artistă din localitatea Moldova Nouă, avea 34 de ani şi a colaborat, la un moment dat, şi cu Goran Bregović.

Anchetatorii susţin că artista se afla la volanul maşinii, prinsă în centura de siguranţă.

”Conducea un autovehicul pe DN 57, din direcţia Orşova, către Moldova Nouă, iar la kilometrul 49, în afara localităţii Sviniţa, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Avem întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a cântăreţei Anca Pop.

”Prietena mea cea mai bună, Anca Pop, a murit. Iartă-mă pentru că nu te-am apreciat suficient şi nu am fost destul de recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru mine. M-ai iubit şi ajutat ca şi cum am fi fost surori, dar eu nu am înţeles asta. Ai fost îngerul meu şi nu am înţeles asta când trebuia. Când va veni vremea să plec şi eu din această lume, ştiu că tu şi mama mea mă veţi aştepta şi îmi voi cere iertare de la voi pentru că nu v-am iubit destul, aşa cum aţi fi meritat, aşa cum m-aţi iubit voi pe mine. Pentru toţi cei care o critică pe Anca Pop chiar şi după moarte: Iisus a spus că multe păcate se iartă celui care iubeşte mult, şi Anca a iubit foarte mult, mai mult decât veţi reuşi să iubiţi mulţi dintre voi cei care o criticaţi. Acum e într-o lume mai bună, în care totul are sens ...”, a scris o prietenă a acesteia, pe Facebook.

Numele de scenă era ”Shamanca”.

Apropiaţii spun că se îndrepta spre casa părinţilor ei, din Moldova Nouă, în momentul în care a căzut cu maşina în Dunăre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici