Captură majoră în lupta contra drogurilor. Traficant de droguri, prins cu 1,5 kg de cocaină şi peste 14 kg de canabis în maşină

Un traficant de droguri din Dâmboviţa a fost prins cu 1,5 kilograme cocaină şi peste 14 kilograme rezină de canabis. Procurorii cer arestarea preventivă a bărbatului.

209 afișări
Imaginea articolului Captură majoră în lupta contra drogurilor. Traficant de droguri, prins cu 1,5 kg de cocaină şi peste 14 kg de canabis în maşină

Captură majoră în lupta contra drogurilor. Traficant de droguri, prins cu 1,5 kg de cocaină şi peste 14 kg de canabis în maşină

„La data de 14.03.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Măsura a fost luată după ce, acesta a fost prins în flagrant, pe raza judeţului Dâmboviţa, în timp ce deţinea, în autoturismul cu care se deplasa, cantităţile de 1,5 kilograme cocaină (drog de mare risc) şi peste 14 kilograme rezină de canabis (drog de risc), destinate comercializării”, anunţă DIICOT.

Procurorii l-au prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmboviţa şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
traficant,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici