Cărţi ale deţinuţilor, expuse la Biblioteca Judeţeană Constanţa

O expoziţie, care reuneşte 15 cărţi ale unor deţinuţi aflaţi în Penitenciarul Poarta Albă, a fost deschisă, luni, publicului, la Biblioteca Judeţeană Constanţa, între autori numărându-se fraţii Victor şi Ioan Becali sau Miron Mitrea.

Cărţi ale deţinuţilor, expuse la Biblioteca Judeţeană Constanţa

Potrivit reprezentanţilor Bibliotecii Judeţene “Ioan N.Roman” Constanţa, acest demers a fost făcut după ce, săptămâna trecută, pe pagina de Facebook a instituţiei a fost lansată o întrebare referitoare la oportunitatea existenţei unei astfel de expoziţii.

„Având în vedere impactul demersului nostru privind expunerea lucrărilor autorilor aflaţi în detenţie, există, timp de o săptămână, la Bibliotecă, expoziţia “Autori sub semnul controversei”, pentru cei care doresc să se informeze pe această temă”, au declarat reprezentanţii instituţiei pentru MEDIAFAX.

Între semnatarii lucrărilor se numără Miron Mitrea, cu lucrările „Amintiri... subiective. Momente de istorie imediată” şi „Noi nu facem politică”, Victor Becali, cu „Statistica campionatelor mondiale de fotbal din toate timpurile” şi „Managementul cluburilor de fotbal, al sporturilor afiliate şi al organizaţiilor sportive”, dar şi fratele său, Ioan Becali, cu „Arbitrul şi rolul său în fotbal”.

De asemenea, între autorii de lucrări care ispăşesc sau au ispăşit condamnări la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa se mai află foştii comandanţi ai ISU Dobrogea, Andrei Gabriel Niculae - „Inundaţiile - Situaţii de urgenţă cu implicaţii majore pentru populaţie”, Viorel Costache - „Gestionarea situaţiilor de urgenţă produse în incendii de mari proporţii în zone greu accesibile” şi Neculai Coman - „Managementul situaţiilor de urgenţă generate de poluările accidentale cu hidrocarburi”.

Cele 15 volume, care sunt expuse în holul central pe o perioadă de o săptămână, au apărut la edituri din Constanţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
DEŢINUŢI ,
CĂRŢI ,
EXPOZIŢIE
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”