Casa de Pensii Bucureşti, cele mai multe litigii pentru recalcularea pensiilor în 2012

Casa de Pensii a Muncipiului Bucureşti a avut peste 4.500 de litigii cu pensionarii în acest an, adică 38 la sută din totalul dosarelor privind recalcularea pensiilor, rezultă din analiza litigiilor de muncă din 2012 înregistrate la Tribunalul Bucureşti şi Tribunalul Ilfov.

443 afișări
Imaginea articolului Casa de Pensii Bucureşti, cele mai multe litigii pentru recalcularea pensiilor în 2012

Casa de Pensii Bucureşti, cele mai multe litigii pentru recalcularea pensiilor în 2012 (Imagine: Shutterstock)

Din analiza făcută de Clubul de Drept Social - Costel Gîlcă rezultă că în anul 2012 au fost înregistrate pe rolurile celor două instanţe 12.111 litigii privind pensiile, cele mai multe fiind cu Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, respectiv 4.539.

În acest clasament, pe locul al doilea este Ministerul Apărării Naţionale, care a avut 4.013 dosare (33 la sută din total), urmat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, care a fost parte în 3.406 procese (28 la sută).

Pe ultimul loc în top a fost Serviciul Român de Informaţii, cu 153 de dosare, reprezentând unu la sută din totalul litigiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici