Casa din Los Angeles a Carei Delevingne a fost distrusă de un incendiu

Casa luxoasă a modelului Cara Delevingne din Los Angeles a fost devastată de un incendiu, în timp ce ea se afla în Londra pentru un spectacol de teatru. Imaginile arată flăcări uriaşe cuprinzând acoperişul locuinţei de lux, iar ruinele fumegânde au fost tot ce a rămas după incendiu.

334 afișări
Imaginea articolului Casa din Los Angeles a Carei Delevingne a fost distrusă de un incendiu

Casa din Los Angeles a Carei Delevingne a fost distrusă de un incendiu

O vilă din Los Angeles aparţinând modelului şi actriţei britanice Cara Delevingne a fost devastată de un incendiu, scrie BBC.

Tânăra în vârstă de 31 de ani nu se afla acolo în acel moment, întrucât în prezent joacă într-un spectacol de teatru pe scena „West End” din Londra.

Imaginile arată flăcări uriaşe care izbucnesc de pe acoperişul locuinţei de lux, iar mai târziu, ruinele înnegrite şi fumegânde.

„Inima mea este frântă”, a scris Delevigne pe Instagram când a crezut că cele două pisici de companie ale sale au murit în incendiu.

„Viaţa se poate schimba într-o clipită. Aşa că preţuieşte ceea ce ai”, a spus ea.

Cu toate acestea, ea şi-a actualizat ulterior cei 42 de milioane de urmăritori cu vestea bună că pisicile au supravieţuit incendiului: „Sunt în viaţă! Mulţumesc pompierilor”, a scris ea.

Două persoane au fost rănite în incendiu, care a cuprins proprietatea cu două etaje de pe dealurile din Studio City, la nord-vest de Hollywood. Un pompier a fost transportat la spital în stare stabilă, iar un rezident a suferit o uşoară inhalare de fum, a precizat Departamentul de pompieri din Los Angeles (LAFD).

Pompierii au fost chemaţi la faţa locului după un apel la 911 efectuat vineri, în jurul orei locale 04:00 (11:00GMT).

Potrivit unui raport de incident, incendiul a început în partea din spate a casei din anii 1970 şi s-a extins rapid la mansardă, provocând prăbuşirea acoperişului.

A fost nevoie de 94 de pompieri mai mult de două ore pentru a ţine flăcările sub control.

Locuitorii din zonă au fost evacuaţi în timp ce echipele de pompieri lucrau pentru a limita flăcările şi a împiedica extinderea incendiului la alte case.

Şefii pompierilor au declarat că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a determina cauza incendiului.

Delevingne a mulţumit „din adâncul inimii mele… tuturor pompierilor şi oamenilor care au venit să ajute”.

Actriţa, care şi-a făcut debutul pe scenă săptămâna aceasta în rolul lui Sally Bowles în Cabaret la Kit Kat Club din Londra, ar fi cumpărat casa în 2019.

Într-un tur al casei pentru Architectural Digest în 2021, ea a descris-o ca fiind „unul dintre locurile mele preferate”, comparând-o cu „o casă de joacă pentru adulţi” şi citându-l pe Hugh Hefner ca sursă de inspiraţie în spatele alegerii decorului său. În interior, ea avea un „altar David Bowie”, o groapă cu bile şi o colecţie de cutii de puzzle japoneze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
delevigne,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici