Video Casă distrusă de flăcări, din cauza unui burlan amplasat necorespunzător - GALERIE FOTO, VIDEO

O familie din localitatea argeşeană Bascov a rămas fără locuinţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu care, potrivit reprezentanţilor ISU, a izbucnit din cauza burlanului amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile, informează corespondentul MEDIAFAX.

648 afișări

Un apel la 112 anunţa în noaptea de vineri spre sâmbătă că e nevoie de intervenţia pompierilor la Bascov, acolo unde o locuinţă ardea ca o torţă, flăcările fiind de câţiva metri înălţime.

Mai multe echipaje ale ISU şi de la poliţie s-au deplasat la locul solicitării.

"La faţa locului s-au deplasat şi au intervenit 3 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În urma incendiului au ars camera centralei termice şi aproximativ 140 mp acoperiş. Din fericire, nu au existat victime. Cauza incendiului a fost burlanul amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile", a declarat corespondentului MEDIAFAX Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

"În sezonul rece creşte riscul declanşării incendiilor din cauza coşurilor de fum, fie ele defecte, necurăţate sau amplasate necorespunzător faţa de materialele combustibile, cum este şi cazul incendiului care s-a produs în comuna Bascov, sat Glâmbocu Vale. Pentru a preveni pierderea agoniselii de o viaţă, pompierii recomandă tuturor celor care stau la casă, să va verifice cosurile de fum!", a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici