Căsătorii de Anul Nou: 26 de cupluri îşi unesc destinele de Revelion la Poarta Sărutului din Târgu Jiu

Un număr de 26 de cupluri se vor căsători la Poarta Sărutului, de Revelion, într-o ceremonie oficiată de către primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

292 afișări
Imaginea articolului Căsătorii de Anul Nou: 26 de cupluri îşi unesc destinele de Revelion la Poarta Sărutului din Târgu Jiu

Căsătorii de Anul Nou: 26 de cupluri îşi unesc destinele de Revelion la Poarta Sărutului din Târgu Jiu (Imagine: Primăria Târgu-Jiu)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Ramona Evulescu, cele mai multe cupluri sunt din oraş, dar, pentru prima dată, anul acesta există şi tineri îndrăgostiţi care provin din alte zone ale ţării şi care au decis să îşi unească destinele la Poarta Sărutului, la cumpăna dintre ani.

"Sunt tineri care şi-au depus actele la noi până în Ajunul Crăciunului, când se mai puteau primi pentru a se face noile acte de stare civilă. Sunt cupluri care provin şi din Timişoara şi Arad, de la Craiova, sunt din mai multe locaţii, spre deosebire de alţi ani, când aveam doar tineri de la Târgu Jiu", a menţionat purtătorul de cuvânt.

Primarul Florin Cârciumaru va oficia căsătoriile respective imediat după focul de artificii pe care municipalitatea îl organizează în fiecare an în noaptea de Revelion în centrul oraşului.

Circulaţia rutieră va fi închisă, pentru câteva zeci de minute, pe bulevardul Constantin Brâncuşi pentru ca, după focul de artificii, miile de persoane care se strâng în centrul oraşului să poată pleca acasă sau să vină în Parcul Central, la Poarta Sărutului, pentru a asista la căsătoriile de aici.

Tinerii îndrăgostiţi au achitat o taxă de 400 de lei pentru a se putea căsători la Poarta Sărutului, pe lângă actele de stare civilă ei urmând să primească din partea Primăriei Târgu Jiu câte un tort, şampanie şi flori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici