Casetă cu valori, furată din depozitul unei firme de mobilă din Lugoj

O casetă cu bani a fost furată din depozitul unei firme de mobilă din Lugoj (Timiş), unde hoţii au intrat prin forţarea unui geam, surse judiciare afirmând, iniţial, că în caseta furată s-ar fi aflat aproximativ 200.000 de euro. Ulterior, Poliţia Timiş a anunţat că valoarea prejudiciului depăşeşte 100.000 de euro.

70 afișări
Imaginea articolului Casetă cu valori, furată din depozitul unei firme de mobilă din Lugoj

Casetă în care s-ar fi aflat 200.000 de euro, furată din depozitul unei firme de mobilă din Lugoj (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

UPDATE: Poliţia Timiş - Prejudiciul estimat în urma furtului de la o firmă din Lugoj depăşeşte 100.000 euro

Prejudiciul estimat în urma furtului dintr-un depozit al unei firme din Lugoj depăşeşte 100.000 de euro, fiin vorba despre bani şi bijuterii din aur, afirmă poliţiştii, în urma primelor cercetări, ei stabilind că hoţii au intrat în sediu după ce au forţat o fereastră de la un birou.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în noaptea de miercuri spre joi, într-o societate comercială din Lugoj, furând o casetă metalică în care se aflau bani şi bijuterii din aur.

"Fiind efectuată cercetarea la faţa locului, poliţiştii au stabilit că autorii au pătruns prin forţarea unei ferestre de la un birou, iar în caseta metalică se aflau o sumă de bani în lei şi euro, precum şi câteva bijuterii din aur (trei lănţişoare, două brăţări, trei inele şi un ceas bărbătesc)", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, prejudiciul este estimat la peste 100.000 de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate în urma cercetărilor.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

De asemenea, poliţiştii verifică dacă administratorul societăţii comerciale a respectat legea privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi persoanelor.

Furtul a avut loc la o firmă care se ocupă de comercializarea obiectelor de mobilier, iar surse din rândul anchetatorilor spuneau că în caseta furată s-ar fi aflat aproximativ 200.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici