Cât i-a costat o ieşire la cumpărături pe trei bărbaţi întorşi din Germania. Aceştia se aflau în carantină

Trei bărbaţi întorşi din Germania au plecat din carantină, luni, pentru că aveau de făcut cumpărături şi au fost prinşi de jandarmi pe un bulevard din Bistriţa.

362 afișări
Imaginea articolului Cât i-a costat o ieşire la cumpărături pe trei bărbaţi întorşi din Germania. Aceştia se aflau în carantină

Cei trei bărbaţi care trebuiau să fie în carantină au fost prinşi de jandarmi la cumpărături pe Bulevardul Decebal, din municipiul Bistriţa. Ei au revenit din Germania în cursul zilei de duminică.

Oamenii legii i-au legitimat pentru că li s-a părut suspectă starea lor de agitaţie inexplicabilă a doi dintre bărbaţi.

Ei le-au spus jandarmilor că au părăsit carantina deoarece aveau de făcut cumpărături.

Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici