Câteva zeci de persoane aşteaptă de trei ore în aeroportul din Iaşi să plece către Bucureşti

Câteva zeci de persoane, între care şi parlamentari, aşteaptă de aproximativ trei ore, în aeroportul din Iaşi, să plece către Bucureşti, după ce cursa aeriană Tarom nu a decolat către Capitală, la ora 9.30, cum era programat.

130 afișări
Imaginea articolului Câteva zeci de persoane aşteaptă de trei ore în aeroportul din Iaşi să plece către Bucureşti

Câteva zeci de persoane aşteaptă de trei ore în aeroportul din Iaşi să plece către Bucureşti (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Avionul Bucureşti-Iaşi care urma să decoleze luni, la ora 8.00, de pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, nu a mai plecat, astfel că nici cursa retur n-a mai putut decola din Iaşi la ora 9.30, conform orarului de zbor stabilit.

În aceste condiţii, zeci de pasageri aşteaptă în prezent în Aeroportul Iaşi să plece către Capitală.

Potrivit conducerii aeroportului ieşean, reprezentanţii Tarom nu au precizat motivul acestei întârzieri.

Printre pasagerii blocaţi pe aeroport se numără şi mai mulţi parlamentari de Iaşi, care intenţionau să ajungă la Bucureşti în cursul dimineţii.

”Nu este ceaţă, nu plouă şi nu bate vântul. Am aflat şi noi că avionul de Bucureşti nu a venit către Iaşi. Poate că ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a constatat că sunt prea multe avioane spre Iaşi. Sunt mulţi pasageri dezamăgiţi, unii dintre ei spun că au pierdut legăturile externe”, a declarat senatorul PNL Mihaela Popa, unul dintre pasagerii blocaţi de aproximativ trei ore pe aeroportul din Iaşi.

Următorul zbor către Bucureşti este programat la ora 14.20.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici