Caz ciudat în Constanţa: Foc din pământ, în urma unor explozii subterane în apropierea unui bloc

Iese foc din pământ, în urma unor explozii subterane, în apropierea unui bloc de pe strada Aurora, din Constanţa. Pompierii intervin la faţa locului, după ce mai multe persoane au sunat, sâmbătă, şi au spus că este posibil să fie vorba de o acumulare subterană de gaze.

807 afișări
Imaginea articolului Caz ciudat în Constanţa: Foc din pământ, în urma unor explozii subterane în apropierea unui bloc

Caz ciudat în Constanţa: Foc din pământ, în urma unor explozii subterane în apropierea unui bloc

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea Constanţa intervin, sâmbătă, la un incendiu izbucnit din pământ, pe strada Aurora, din Constanţa, la o distanţă de doar 2 metri de un bloc.

Patru apeluri la 112 au raportat explozii subterane şi un incendiu izbucnit din pământ cel mai probabil din cauza unei aculumulări de gaze.

La ora transmiterii ştirii, incendiul se manifestă cu flacără.

În zonă a fost solicitată şi echipa Distrigaz.

Nu sunt înregistrate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici