Caz DRAMATIC la Constanţa: Fetiţă în şoc anafilactic, dusă în braţe de poliţişti, pentru că drumul era impracticabil

O fetiţă de 3 ani în şoc anafilactic din cauza unor înţepături de albine a fost transportată câţiva kilometri în braţe de către oamenii legii din Constanţa, pentru că drumul, afectat de ploi, era impracticabil pentru ambulanţă.

2244 afișări
Imaginea articolului Caz DRAMATIC la Constanţa: Fetiţă în şoc anafilactic, dusă în braţe de poliţişti, pentru că drumul era impracticabil

Caz DRAMATIC la Constanţa: Fetiţă în şoc anafilactic, dusă în braţe de poliţişti, pentru că drumul era impracticabil

Duminică seara, poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă, judeţul Constanţa, au fost sunaţi de către un bărbat aflat într-o zonă izolată de pe raza localităţii Dumbrăveni, care solicita ajutor pentru fetiţa sa, în vârstă de 3 ani, înţepată de albine şi aflată în şoc anafilactic.

Ploilor abundente au făcut impracticabil drumul, astfel că ambulanţa nu a putut ajunge până la locaţia unde se afla bărbatul împreună cu fetiţa.

Un echipaj format dintr-un poliţist de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ – Garda de Coastă şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, aflat în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei, s-a deplasat pe jos la faţa locului.

Cei doi, însoţiţi de tatăl copilului, au transportat fetiţa pe braţe câţiva kilometri şi, ulterior, în sprijinul lor a venit un localnic, fost poliţist de frontieră, proprietar al unui autoturism de teren, care i-a ajutat să ajungă, în timp util, la ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Fetiţa şi tatăl ei au ajuns la timp la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fetiţa fiind acum în afara oricărui pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici