Cazul copilului care s-a înecat într-un ştrand din Deva, de Crăciun: Băieţelul de 6 ani a murit

Băiatul în vârstă de şase ani, care la sfârşitul lunii decembrie s-a înecat într-un ştrand din Deva, a murit la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiorespirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

199 afișări
Imaginea articolului Cazul copilului care s-a înecat într-un ştrand din Deva, de Crăciun: Băieţelul de 6 ani a murit

Cazul copilului care s-a înecat într-un ştrand din Deva, de Crăciun: Băieţelul de 6 ani a murit

Iulian Velea, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul de şase ani a murit duminică seara, în urma unui stop cardiorespirator.

“Copilul a murit în urma unui stop cardiorespirator. Înainte a fost în comă profundă, în stare foarte gravă”, a afirmat medicul Iulian Velea.

Un copil în vârstă de 6 ani s-a înecat, în data de 26 decembrie, într-o piscină de la un ştrand din oraşul Deva, judeţul Hunedoara. Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

În ziua următoare, băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean Timişoara, în stare foarte gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici