Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Adolescenta şi bărbatul suspectat că a răpit-o au fost găsiţi / Poliţişti: Nu prezenta urme vizibile de violenţă

Fata de 13 ani, dată dispărută duminică, şi bărbatul de 27 de ani, suspectat că a răpit-o, au fost găsiţi şi sunt audiaţi marţi dimineaţa de poliţiştii clujeni.

27300 afișări
Imaginea articolului Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Adolescenta şi bărbatul suspectat că a răpit-o au fost găsiţi / Poliţişti: Nu prezenta urme vizibile de violenţă

Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Adolescenta şi bărbatul suspectat că a răpit-o au fost găsiţi

Fata de 13 ani, dată dată dispărută duminică, şi bărbatul de 27 de ani, unchiul ei, suspectat că a răpit-o, au fost găsiţi şi sunt audiaţi marţi dimineaţa de poliţiştii clujeni.

„Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. În acest moment sunt audiaţi de politişti”, au anunţat reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit acestora, dispariţia fetei de 13 ani a fost semnalată duminică. Oamenii legii susţin că fata era într-o maşină cu un alt bărbat în localitatea Băbuţiu, comuna Vultureni, când s-au întâlnit pe stradă cu Almaş Marian Cosmin, de 27 de ani, unchiul fetei.

„Acesta a oprit autoturismul, moment în care fără niciun motiv a deschis portiera autoturismului unde se afla minora şi împotriva voinţei ei a tras-o afară din autoturism şi au plecat într-o direcţie necunoscută”, susţin reprezentanţii Poliţiei.

IPJ Cluj, despre fata dispărută de acasă şi găsită: Nu prezenta urme vizibile de violenţă

Poliţiştii clujeni susţin că fata de 13 ani din Băbuţiu, dată dispărută duminică şi care a fost găsită în noaptea de luni spre marţi, nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar conform primelor investigaţii aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relaţii tensionate în familie.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis marţi, fata a fost găsită în extravilanul localităţii Cristurel, comuna Aşchileu, fiind însoţită de unchiul său.

„Marţi dimineaţă în jurul orei 1, în urma investigaţiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari au acţionat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariţie a fost semnalată la data de 20 octombrie. În urma investigaţiilor şi a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localităţii Cristurel, comuna Aşchileu. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar conform primelor investigaţii aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relaţii tensionate în familie”, se arată în comunicat.

În cauză a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgenţă.

„Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariţia minorei, sub coordonarea unităţii de parchet”, au precizat poliţiştii.

 

Taguri:
fată,
găsită,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici