Ce a declarat Monica Gabor în dosarul lui Damaschin: I-am spus că sunt virgină, dar tot m-a violat - VIDEO

Dan Damaschin, cel care a traficat-o pe Monica Gabor, este acuzat de aceasta că a încercat în mai multe rânduri să o violeze.

1120 afișări
Imaginea articolului Ce a declarat Monica Gabor în dosarul lui Damaschin: I-am spus că sunt virgină, dar tot m-a violat - VIDEO

Ce a declarat Monica Gabor în dosarul lui Damaschin: I-am spus că sunt virgină, dar tot m-a violat (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Dan Damaschin m-a sunat şi mi-a spus să merg la Bucureşti cu Ovidiu Hasan şi cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitaţi la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuţu Cămătaru, persoana care l-a cununat pe Vali Vijelie. Am fost cazată la Hotel B. (...) şi am stat în cameră cu Dan Damaschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină" scrie în declaraţia Monicăi Gabor.

Monica avea doar 16 ani când Damaschin ar fi vândut-o pe 1000 de euro unui individ care, povesteşte ea, a agresat-o sexual. Din acel moment, tânăra ar fi ajuns pe la diverse petreceri în calitate de damă de companie pentru diverşi oameni de afaceri

"Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov şi un om de afaceri din Slănic Moldova şi prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într-o cameră a vilei unde ne-am dus ulterior, să întreţinem relaţii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înţeles de la Dan că trebuie să-i ţinem doar companie".

Citeşte mai multe despre declaraţia Monicăi Gabor în dosarul lui Dan Damaschin pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici