Ce business să-ţi faci dacă te-ai săturat de şefi şi de birou

Într-o lume în care nu mai avem timp să ne bucurăm de oamenii de lângă noi, apăsaţi de griji, stres şi responsabilităţi, câţiva au înteles că a-şi deschide propriul business nu este doar un vis şi că reprezintă cheia unei vieţi mai fericite. N-au avut prea multe fonduri şi resurse la dispoziţie, doar ceva inspiraţie şi un munte de ambiţie. Dar au reuşit să construiască proiecte de succes.

56 afișări
Imaginea articolului Ce business să-ţi faci dacă te-ai săturat de şefi şi de birou

Ce business să-ţi faci dacă te-ai săturat de şefi şi de birou (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Familia mea suferă pentru că îmi petrec prea puţin timp acasă". "Mi-ar plăcea să mă văd mai des cu prietenii, să ieşim la o pizza sau la un film". "O să fac asta când o să am timp. Şi bani. Când o să ajung sus de tot."

De câte ori nu am auzit aceste cuvinte la cei de lângă noi sau ni s-a întâmplat chiar nouă să le spunem?

Mulţi se plâng de programul încărcat de la birou, de sarcinile multe şi dificile pe care le primesc de la şefi sau de munca peste program şi de timpul liber aproape inexistent.

Citeşte mai multe despre cum să-ţi deschizi propriul business pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici