Ce DECIZIE s-a luat în cazul poliţistului din Arad în locuinţa căruia au fost găsite ţigări de contrabandă

Şeful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, reţinut sâmbătă după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 500 de pachete ţigări de contrabandă, va fi cercetat sub control judiciar. Măsura a fost luată duminică, de către magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş.

1956 afișări
Imaginea articolului Ce DECIZIE s-a luat în cazul poliţistului din Arad în locuinţa căruia au fost găsite ţigări de contrabandă

Ce DECIZIE s-a luat în cazul poliţistului din Arad în locuinţa căruia au fost găsite ţigări de contrabandă

Magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş au decis plasarea comisarului şef Cosmin Bratu sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru contrabandă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acest caz, patru dintre suspecţii reţinuţi sunt cercetaţi sub control judiciar timp de 60 de zile, iar un suspect a fost arestat la domiciliu.

Măsura nu este definitivă, iar procurorii au contestat-o deja.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au făcut contestaţie care se va soluţiona la Tribunalul Arad", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, procuror Brigitte Sighete.

Şeful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, a fost reţinut, sâmbătă, după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 500 de pachete ţigări de contrabandă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au făcut, sâmbătă, 14 percheziţii domicilare în oraşul Chişineu Criş şi în localitatea Gurba, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup criminal organizat. În locuinţa şefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, procurorii au găsit 506 pachete cu ţigări de contrabandă.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alte patru persoane.

”Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a declanşat cercetarea prealabilă disciplinară şi se vor lua măsurile legale care se impun în acest caz", declara, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, subinspector Lorena Radu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici