Ce le recomandă ministrul Educaţiei elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat

Ministrul Educaţiei, Ecaterian Andronescu, le recomandă elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat să nu se descurajeze, întrucât urmează etapa din luna august, iar până atunci va cere şcolilor să organizeze cursuri.

3180 afișări
Imaginea articolului Ce le recomandă ministrul Educaţiei elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat

Ecaterina Andronescu (Imagine: Dragos Bota/Mediafax Foto)

"Să nu se descurajeze. Vom cere şcolilor să organizeze cursuri în această perioadă", a spus Andronescu.

Întrebat dacă se vor modifica subiectele pentru luna aufgust, în sensul de a fi mai puţin dificile, ministrul Educaţiei a spus că "nu ar fi corect să fie o altă abordare a subiectelor".

"Nu ar fi corect faţă de cei care au promovat acum", a susţinut Andronescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici