Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Mediafax.ro vă prezintă principalele evenimente care au avut loc în weekendul 20-21 septembrie.

1559 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

Victor Ponta şi-a lansat sâmbătă candidatura la Preşedinţie, pe Arena Naţională - VIDEO, GALERIE FOTO

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, unde a declarat, printre altele, că la vârsta de 42 de ani se simte pregătit să fie preşedintele românilor. Cele câteva zeci de mii de participanţi au asistat însă la eveniment fără să poată auzi aproape nimic. Amploarea evenimentului a atras, din partea mai multor politicieni, comparaţii cu ceremoniile organizate pentru Nicolae Ceauşescu sau Kim Jong-un.

Proiecţii multimedia pe Casa Poporului, într-un spectacol inedit de Zilele Bucureştiului - VIDEO, GALERIE FOTO

Proiecţii multimedia pe Palatul Parlamentului, în cadrul unui spectacol pe care organizatorii l-au numit unic în Europa, şi un concert-maraton cu hituri şi artişti din toate generaţiile s-au aflat în programul de sâmbătă al Zilelor Bucureştiului.

Accident grav în Bulgaria: Un român a murit, iar cinci sunt răniţi grav după ce un autocar s-a răsturnat - FOTO, VIDEO

Un autocar cu 25 de pasageri români care circula de la Kusadasi spre România s-a răsturnat, duminică dimineaţă, în pasul Republika din Bulgaria. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor cinci.

Ponta: Băsescu a fost ofiţer al Securităţii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seara, că preşedintele Traian Băsescu a fost ofiţer al Securităţii, adăugând că acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pentru funcţia de preşedinte al României.

Mii de oameni au protestat la Moscova faţă de rolul Rusiei în conflictul ucrainean

Mii de persoane s-au adunat duminică în centrul Moscovei pentru a protesta faţă de rolul Rusiei în conflictul separatist din Ucraina, ceea ce constituie primul miting major anti-război din Rusia de la începutul conflictului ucrainean, în aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici