Udrea: Ponta se lansează precum liderul nord-coreean. Nu am văzut aşa ceva de pe vremea lui Ceauşescu

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie aminteşte de manifestările de pe vremea lui Ceauşescu, când toţi se adunau la Bucureşti să scrie numele liderului suprem, adăugând: "Se lansează precum liderul nord-coreean".

2044 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta se lansează precum liderul nord-coreean. Nu am văzut aşa ceva de pe vremea lui Ceauşescu

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Elena Udrea, care a participat la "Toamna bistriţeană", a declarat presei că a mers la Bistriţa şi pentru că nu avea ce face în Bucureştiul “blocat”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am venit la Bistriţa fiindcă nu aveam ce face în Bucureşti, era ocupat, e blocat. Nu ai pe unde să te mişti, străzile sunt blocate fiindcă domnul Ponta se lansează cu vreo 70.000 de oameni acolo. Probabil că mulţi dintre ei nu au un loc de muncă pentru că nu îi sprijină nimeni şi au fost aduşi acolo să îl aplaude pe Victor Ponta la lansare. Întrebarea pe care eu mi-o pun de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu să producă legume şi fructe, este: costurile acestui eveniment cine le plăteşte? Cine plăteşte costurile unui eveniment megalomanic cu 70.000 de oameni la Bucureşti în care domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean?", a afirmat liderul PMP.

Elena Udrea a adăugat că nu a văzut o astfel de manifestare de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când, de 23 august, cu toţii se strângeau la Bucureşti să scrie frumos numele liderului suprem.

"Aşa şi acum, probabil că cei care sunt acolo, aduşi să îl aplaude pe domnul Victor Ponta, vor trebui să îi satisfacă ego-ul uriaş pe care îl are. Să ai o aşa lansare arată dispreţul pe care îl ai faţă de oamenii care aşteaptă de la tine ca prim-ministru să generezi locuri de muncă şi să guvernezi bine ţara, nu să te lansezi pe un stadion, să închizi Bucureştiul ca să ai acolo 70.000 de oameni aduşi din toată ţara. Autocarele acestea care au plecat spre Bucureşti din toată ţara consumă şi ele benzină, oamenii aceia trebuie să mănânce, cine plăteşte toate aceste costuri?”, a spus Elena Udrea.

Întrebată cum îşi va lansa candidatura proprie, Elena Udrea a răspuns că evenimentul va avea loc în Sala Palatului şi va fi "o lansare rezonabilă, decentă".

"Vom da un semnal că susţinem nevoia de a avea o Românie frumoasă nu numai pentru că aşa ne-a dat-o Dumnezeu, ci că ea trebuie să fie frumoasă şi prin viaţa românilor. Deci vom vorbi despre propunerile noastre de a avea o ţară frumoasă cu oameni care să nu stea cu frica zilei de mâine şi va fi un lucru absolut decent, aşa cum trebuie să fie o manifestare politică în aceste zile. Va fi duminica viitoare, pe 28 septembrie”, a spus Elena Udrea.

Udrea a petrecut circa o oră la "Toamna bistriţeană", unde a vizitat tarabele producătorilor, a stat de vorbă cu oamenii şi a gustat din fructe şi legume.

Victor Ponta îşi lansează, sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la Preşedinţie. Circulaţia rutieră este restricţionată în zona Arenei Naţionale din Bucureşti, traficul fiind închis pe trei străzi şi un bulevard până în jurul orei 20.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici