Cea mai mare pensie plătită în judeţul Cluj depăşeşte 30.000 lei

Cea mai mare pensie plătită în judeţul Cluj depăşeşte 30.000 de lei şi este acordată unui fost aviator, a declarat, marţi, directorul Casei Judeţene de Pensii Cluj, Gabriel Oniga.

230 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare pensie plătită în judeţul Cluj depăşeşte 30.000 lei

Cea mai mare pensie plătită în judeţul Cluj depăşeşte 30.000 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a afirmat că bărbatul respectiv primeşte pensia respectivă de la sfârşitul anului trecut.

"Cea mai mare pensie din judeţ depăşeşte 30.000 de lei şi aparţine unui fost aviator. Pensia a intrat în plată la sfârşitul anului trecut. La nivelul judeţului Cluj, sunt şapte persoane care au pensii mai mari de 10.000 de lei, dar şi alte 76 de persoane care au pensii între 5.000 şi 10.000 de lei. Majoritatea sunt foşti aviatori sau magistraţi, 68 fiind din Cluj-Napoca, cinci din Turda şi trei din Dej", a precizat Oniga.

Bărbatul respectiv este urmat de un alt fost aviator, care încasează lunar o pensie de peste 16.000 de lei şi de un fost magistrat, cu peste 12.000 de lei.

Pensia medie, la nivelul judeţului Cluj, este de 767 de lei.

În judeţul Cluj, sunt înregistraţi aproape 180.000 de pensionari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici