Cel mai vârstnic italian vindecat de coronavirus are 101 ani şi a fost externat

  • 101 are are cel mai vârstnic pacient vindcat de coronavirus în Italia
  • 7.500 de oameni au murit în această ţară, Italia fiind prima în clasamentul mortalităţii
  • Italia a declarat până acum şi 75.000 îmbolnăviţi
2327 afișări
Imaginea articolului Cel mai vârstnic italian vindecat de coronavirus are 101 ani şi a fost externat

Cel mai vârstnic italian vindecat de coronavirus are 101 ani şi a fost externat

Un italian de 101 ani a reuşit să învingă coronavirusul şi a fost externat din spitalul din Rimini, scrie Il Giornale. Anunţul a fost făcut de viceprimarul localităţii, Gloria Lisi.
 
Bărbatul este născut în 1919 şi a fot spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.
 
"Am prieteni care lucrează într-un spital local, cu care vorbesc seara, după ce ne-am terminat ziua de muncă", a declarat ea într-un interviu telefonic.
 
"Ieri, mi-au spus că un bărbat, născut în 1919, a fost spitalizat după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19. Acel domn are un aspect foarte plăcut şi a devenit în scurt timp ‘mascota’ spitalului", a adăugat Gloria Lisi.
 
Italia are peste 7.500 de decese şi peste 75.000 de cazuri de îmbolnăviţi cu COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici