Cetăţean afgan ascuns pe suportul roţilor de rezervă al unui autocamion, depistat la Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascuns pe suportul roţilor de rezervă al unui autocamion, un adolescent afgan, care a încercat astfel să intre ilegal în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

149 afișări
Imaginea articolului Cetăţean afgan ascuns pe suportul roţilor de rezervă al unui autocamion, depistat la Calafat

Cetăţean afgan ascuns pe suportul roţilor de rezervă al unui autocamion, depistat la Calafat

Poliţia de Frontieră a informat, luni, că în 9 decembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean polonez, la volanul unui autocamion înmatriculat în Polonia.

La controlul efectuat asupra automarfarului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe suportul roţilor de rezervă, un bărbat.

Persoana în cauză, care nu deţinea documente de identitate, a fost condusă la sediul punctului pentru cercetări, ocazie cu care aceasta a declarat că este cetăţean afgan, se numeşte T. I. şi are 17 de ani. Conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că sub camion se afla ascunsă o persoană.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul afgan, şoferul polonez şi camionul au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră bulgari, în vederea continuării cercetărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici