CFR anunţă ÎNTÂRZIERI ale trenurilor în Gara de Nord, după defectarea sistemului de dirijare a traficului

Trenurile au întârzieri la sosirea în Gara de Nord sau la plecare, din cauza unor defecţiuni electrice apărute la sistemul de dirijare a traficului, în prezent circulaţia garniturilor fiind asigurată prin procedura "cale liberă" sau pe bază de ordin de circulaţie, informează CFR SA.

1581 afișări
Imaginea articolului CFR anunţă ÎNTÂRZIERI ale trenurilor în Gara de Nord, după defectarea sistemului de dirijare a traficului

CFR: Întârzieri ale trenurilor în Gara de Nord după defectarea sistemului de dirijare a traficului

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că trenurile care intră şi pleacă în şi din Gara de Nord au întârzieri la sosire şi îndrumare, după ce au apărut deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului.

"Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren şi desfăşoară deja lucrări pentru remedierea defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului. La ora actuală, la intrare în Bucureşti Nord, se asigură circulaţia trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie", se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi dau asigurări că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici