CFR Călători: pe 20 septembrie nu pot fi cumpărate bilete online

CFR Călători anunţă că „în data de 20 septembrie, în intervalul orar 0:00 -24:00, călătorii nu vor putea cumpăra bilete online”.

125 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: pe 20 septembrie nu pot fi cumpărate bilete online

CFR Călători: pe 20 septembrie nu pot fi cumpărate bilete online

Aplicaţia de cumpărare online a biletelor va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanţă.

Pasagerii care au achiziţionat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20.09.2023 vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul primit prin mail sau descărcat din aplicaţie înainte de ora 0:00 a zilei de 20 septembrie.

De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online şi care doresc să modifice sau să renunţe la călătorie o pot face în afara acestui interval de întrerupere, precizează CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici