CFR Călători: Trenuri internaţionale anulate după deraierea unui marfar în Ungaria

CFR Călători anunţă că luni două trenuri internaţionale au fost anulate după ce un tren de marfă a deraiat pe calea ferată din Ungaria.

299 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Trenuri internaţionale anulate după deraierea unui marfar în Ungaria

CFR Călători: Trenuri internaţionale anulate după deraierea unui marfar în Ungaria

Din cauza deraierii duminică, 9 iulie, a unui tren de marfă pe calea ferată din Ungaria, circulaţia trenurilor pe linia Békéscsaba dintre Tiszatenyő şi Mezőtúr este închisă temporar, iar pe linia Budapesta-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza trenurile circulă cu întârzieri, anunţă CFR Călători.

În acest context, trenurile internaţionale IR 473 Budapesta – Arad – Sibiu – Bucureşti Nord şi IR 347 Viena – Budapesta – Sighişoara – Bucureşti Nord au fost anulate, luni, pe distanţa Arad-Bucureşti Nord, urmând a se forma un tren suplimentar de la Arad la Bucureşti Nord. În staţia Arad, CFR Călători oferă apă şi produse preambalate pasagerilor.

„Menţionăm că pasagerii care au bilete în trafic intern, la cele 2 trenuri anulate, au fost îndrumaţi la alte trenuri, astfel: cei cu destinaţia Arad – Simeria – Braşov, cu trenurile IC 522/ IR 532, iar cei cu destinaţia Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord, cu trenuri regio până la Braşov şi în continuare cu trenuri interregio pe relaţia Braşov – Bucureşti Nord”, arată compania într-un comunicat.

Potrivit acestuia, conform informărilor transmise de MAV-Start – Ungaria, circulaţia feroviară în zona afectată nu se va relua în cursul zilei de luni.

„Pe măsură ce vom primi noi informaţii, vom informa asupra modului în care se va realiza circulaţia. De asemenea, până la restabilirea circulaţiei feroviare din Ungaria, în condiţii normale, trenurile internaţionale spre/dinspre Budapesta vor înregistra întârzieri, cu posibilitatea ca anumite trenuri să circule pe rute deviate atât în Ungaria, cât şi în România”, a mai transmis CFR Călători.

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (pentru distanţa neefectuată).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trenuri,
anulate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici