Cinci copaci au fost rupţi în timpul furtunii din Capitală

Cinci copaci au fost rupţi în urma furtunii din Capitală, dintre care patru au căzut pe carosabil, în sectoarele 1, 2, 5 şi 6, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

748 afișări
Imaginea articolului Cinci copaci au fost rupţi în timpul furtunii din Capitală

Cinci copaci au fost rupţi în timpul furtunii din Capitală (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Adrian Marin, a declarat pentru MEDIAFAX că patru copaci au căzut pe carosabil, pe Şoseaua Kiseleff, bulevardul Iuliu Maniu, Splaiul Independenţei şi bulevardul Barbu Văcărescu, iar un altul a căzut pe faţada unui bloc, pe strada Ionel Perlea.

Cinci echipaje de la ISU Bucueşti au intervenit cu drujbe pentru îndepărtarea copacilor căzuţi.

Adrian Marin a precizat că în urma incidentelor nu au fost maşini avariate şi nici persoane rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU a mai spus că după furtuna din Capitală nu au fost inundate străzi sau subsoluri ale unor imobile.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că nu au fost semnalate incidente în trafic în timpul furtunii din Capitală, iar circulaţia rutieră pe străzile pe care au căzut copaci nu a fost blocată.

Capitala a fost, între orele 17 şi 18.00, sub avertizare cod galben de ploi şi vijelii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici