Mai puţin timp pierdut în aeroport pentru cei care vin din zonele galbene. Noi puncte de lucru ale DSP, la Aeroportul Henri Coandă

Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că cinci noi puncte de lucru ale DSP au fost deschise la Aeroportul Henri Coandă, ceea ce va duce la scurtarea timpilor de aşteptare în aeroport.

856 afișări
Imaginea articolului Mai puţin timp pierdut în aeroport pentru cei care vin din zonele galbene. Noi puncte de lucru ale DSP, la Aeroportul Henri Coandă

„Veşti bune pentru cei care sosesc din ţările aflate pe lista galbenă la aeroportul Henri Coandă. De săptămâna aceasta funcţionează 5 noi puncte de control ale DSP”, au scris sâmbătă pe Facebook reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Acest lucru înseamnă mult mai puţin timp petrecut în aeroport, au mai arătat aceştia.

Reprezentanţâii Aeroportului Henri Coandă au anunţat că pe fluxul de sosiri internaţionale vor funcţiona 8 puncte de control ale DSP, faţă de 3 până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici