Cinci persoane au ajuns la spital după un accident pe centura Capitalei. Maşină a Poliţiei Chitila, implicată în accident

Cinci persoane au ajuns la spital după ciocnirea a două maşini, pe şoseaua de centură a Capitalei, la intersecţia cu şoseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor şi un elicopter SMURD intervenind la faţa locului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov Simion Petruş.

543 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au ajuns la spital după un accident pe centura Capitalei. Maşină a Poliţiei Chitila, implicată în accident

Cinci persoane au ajuns la spital după un accident pe centura Capitalei. O victimă a fost transportată cu un elicopter SMURD (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Trei echipaje de prim ajutor şi un elicopter SMURD, alături de o a autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare, au intervenit la locul accidentului.

În cele două autoturisme se aflau şase persoane, dar una a refuzat transportul la spital. Două femei cu doi copii au fost duşi la spital cu ambulanţele şi un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD.

Maşină a Poliţiei Chitila, implicată în accidentul de pe centura Capitalei

O maşină a Poliţiei Chitila a fost implicată în accidentul care a avut loc pe centura Capitalei, aceasta intrând în coliziune cu un autoturism care a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un altul.

Maşina de poliţie în care se afla un agent nu se deplasa în misiune şi nu avea semnalele în funcţiune, a precizat pentru MEDIAFAX Cătălina Margu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Ilfov.

Autoturismul Logan a intrat în coliziune cu o altă maşină, care a ajuns astfel pe sens opus şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Cercetările la faţa locului nu s-au finalizat pentru a se stabili cine poartă vina producerii accidentului, a mai precizat Margu.

Accidentul s-a produs pe centura Capitalei, la intersecţie cu Şoseaua Rudeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici