Cinci tineri, dintre care patru minori, sunt cercetaţi, după ce ar fi furat produse cosmetice scumpe din magazine

Cinci tineri din Harghita, între care 4 minori, sunt bănuiţi că furau cosmetice scumpe din magazine şi le revindeau. Pentru destructurarea grupului, poliţiştii harghiteni au făcut 3 percheziţii în Odorheiu Secuiesc.

91 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri, dintre care patru minori, sunt cercetaţi, după ce ar fi furat produse cosmetice scumpe din magazine

Cinci tineri, dintre care patru minori, sunt cercetaţi, după ce ar fi furat produse cosmetice scumpe din magazine

Potrivit Poliţiei Harghita, poliţiştii au făcut 3 percheziţii în Odorheiu Secuiesc, în cadrul unui dosar privind mai multe furturi din magazine.

Din datele de până acum a reieşit că două fete de 15 şi 16 ani, doi băieţi de 13 şi 17 ani, alături cu un tânăr de 22 de ani, sunt bănuiţi că alegeau produse cosmetice scumpe din supermarketuri, pe care le furau şi le vindeau rapid, la un preţ foarte mic.

În urma celor 3 percheziţii, poliţiştii au recuperat integral bunurile sustrase cu ocazia ultimului furt.

S-a dispus începerea urmăririi penale in rem, privind infracţiunea de furt.

De asemenea, date fiind indiciile obţinute de poliţişti cu privire la posibila participare a unora dintre cei în cauză şi la unele furturi din locuinţe, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora şi a identificării tuturor altor eventuale persoane implicate.

Taguri:
minori,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici