Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în zona industrială din Constanţa

Locomotiva unui tren de marfă care se deplasa spre o staţie de încărcare a luat foc, miercuri, în zona industrială din Constanţa.

209 afișări
Imaginea articolului Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în zona industrială din Constanţa

Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în zona industrială din Constanţa

Potrivit ISU Constanţa, un incendiu a izbucnit miercuri la o locomotivă diesel, de la un tren cu vagoane platformă, care se îndrepta spre o staţie de încărcare.

Pompierii din Constanţa intervin pentru stingerea incendiului cu două autospeciale, o ambulanţă SMURD şi 13 ofiţeri.

„Intervine Detaşamentul Palas cu două autospeciale pentru stingere şi un SMURD, în total 13 subofiţeri”, au declarat reprezentanţii ISU Constanţa.

La ora publicării acestei ştiri se lucrează la stingerea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici