Cine ar fi doi dintre AGRESORII femeii-jandarm, la protestul din Piaţa Victoriei. Anunţul a fost făcut de FCSB

Doi dintre protestatarii care au bătut până au bagat în spital o femeie-jandarm, la protestul organizat vineri, 10 august, în Piaţa Victoriei, ar face parte din galeria celor de la CSA Steaua.

11574 afișări
Imaginea articolului Cine ar fi doi dintre AGRESORII femeii-jandarm, la protestul din Piaţa Victoriei. Anunţul a fost făcut de FCSB

Foto: ProSport

Anunţul a fost făcut, potrivit ProSport, de oficialii celor de la FCSB, pe pagina de facebook, într-o încercare a clubului lui Gigi Becali de a se delimita de evenimentele reprobabile:

„FOARTE IMPORTANT! Având în vedere informaţiile eronate apărute în mass-media pe parcursul acestei zile, cu privire la conflictele de vineri seara, din Piaţa Victoriei, facem următoarele precizări:

1. Cei doi suspecţi reţinuţi nu sunt suporteri ai echipei noastre, ci fac parte dintre susţinătorii echipei Clubului Sportiv al Armatei, care evoluează în Liga a 4-a! Acest lucru poate fi verificat prin simpla vizionare a conturilor de Facebook ale acestora.

2. Facem un apel către mass media să verifice cu atenţie informaţiile publicate şi să nu implice numele clubului nostru şi susţinătorii FCSB în subiecte care implică manifestările huliganice!”, e anunţul apărut pe pagina de facebook a vicecampioanei României, duminică după-amiază, după ce zvonurile privind identitatea celor doi agresori s-au răspândit pe facebook.

Citiţi articolul complet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici