Ciolacu îl refuză pe Cîţu, în contextul protestelor: românii vor afară, Iohannis şi Cîţu să stea în casă!

Liderul PSD spune că propunerea premierului Florin Cîţu de a-i asculta şi pe specialiştii PSD în privinţa măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19, nu este serioasă: „Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîţu vine cu mâna-ntinsă să cerşească ajutor”.

817 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl refuză pe Cîţu, în contextul protestelor: românii vor afară, Iohannis şi Cîţu să stea în casă!

Ciolacu refuză invitaţia lui Cîţu, în contextul protestelor: Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîţu vine cu mâna-ntinsă să cerşească ajutor

„Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîţu vine cu mâna-ntinsă să cerşească ajutor. Abia acum, după un an de zile. Abia acum recunoaşte oficial că nu a fost în stare să facă nimic. Acum, când le e frică de furia oamenilor s-au gândit să ceară ajutor. Aceasta, din punctul nostru de vedere, nu este o propunere serioasă. De un an social-democraţii le-au propus în mod repetat să ne întâlnim să discutăm despre pandemie, despre buget şi despre PNRR, să găsim cele mai bune soluţii”, spune Marcel Ciolacu.

Acesta spune că reprezentanţii coaliţiei au refuzat discuţiile de fiecare dată.

„Au refuzat de fiecare dată să aibă aceste discuţii cu PSD. Acum, când românii s-au săturat de prostia şi minciuna lor şi au ieşit în stradă, dl. Cîţu, dl. Iohannis, dl. Orban şi Barna au găsit de cuviinţă să cheme PSD la masa discuţiilor. Guvernul trebuie să stea în casă. Românii trebuie să stea afară, românii trebuie să meargă la serviciu, să-şi ducă copiii la şcoală, să-şi vadă de treaba lor. E clar că restricţiile luate de actualul guvern au dus mai mult haos decât responsabilitate din partea cetăţenilor. Nu se poate continua aşa”, conchide liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu a mai anunţat că în forul de conducere al PSD s-a decis depunerea unei solicitări pentru formarea unei comisii parlamentare care priveşte falsificarea datelor din pandemie. ”Aceasta este o chestiune de siguranţă naţională şi sper ca USR-ul să nu ignore ideea de transparenţă şi să voteze înfiinţarea acestei comisii”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu spune că este pregătit să asculte şi opinia specialiştilor din PSD în privinţa măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
cîţu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici