Circa 40.000 de persoane, fără apă în judeţul Alba, pentru relocarea unei conducte

Circa 40.000 de persoane din trei oraşe şi două comune din judeţul Alba au rămas, marţi, fără apă, în urma lucrărilor de relocare a unei conducte magistrale, care se află pe traseul viitoarei autostrăzi Sebeş – Turda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

316 afișări
Imaginea articolului Circa 40.000 de persoane, fără apă în judeţul Alba, pentru relocarea unei conducte

Circa 40.000 de persoane, fără apă în judeţul Alba, pentru relocarea unei conducte

Directorul APA CTTA Alba, Ştefan Bardan, societatea care furnizează servicii de apă şi canal în judeţul Alba, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că autostrada Sebeş – Turda va trece, în zona Teiuş, peste conducta de apă şi astfel ea trebuie relocată.

”Peste conducta veche de apă, în zona Teiuş, va trece autostrada Sebeş – Turda, iar astfel trebuie mutată câţiva zeci de metri în altă parte”, a spus Ştefan Bardan.

Sunt afectaţi circa 40.000 de persoane din oraşele Teiuş, Aiud şi Ocna Mureş, respectiv cei din comunele Mirăslău şi Unirea.

Lucrările au început în noaptea de luni spre marţi, la ora 3.00, iar durata întreruperii va fi de circa 30 de ore.

SC APA CTTA Alba a anunţat aceste lucrări în urmă cu câteva zile, în aşa fel încât oamenii să-şi asigure rezerve proprii de apă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici