Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan va fi închisă începând de mâine

CNADNR a anunţat că de joi va fi închisă circulaţia pe DN 7C – Transfăgărăşan, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, din cauza iernii, precum şi pe un tronson de 45,2 kilometri ai DN 67C - Transalpina, între Rânca şi Curpat, unde este nevoie şi de finalizarea unor lucrări.

768 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan va fi închisă începând de mâine

Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan va fi închisă (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Traficul pe tronsonul de 26,8 kilometri al DN 7C va fi închis în perioada 1 noiembrie 2012 - 30 iunie 2013, sectorul urmând să fie semnalizat corespunzător.

Decizia a fost determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei, se arată într-un comunicat CNADNR.

În cazul Transalpina, circulaţia pe sectorul închis de 45,2 kilometri a fost închisă atât din cauza condiţiilor meteo din timpul iernii, cât şi a nefinalizării tuturor lucrărilor de siguranţă a circulaţiei.

"Deschiderea traficului se va face imediat ce condiţiile atmosferice vor permite circulaţia în condiţii de siguranţă, iar lucrările nefinalizate vor fi terminate", se spune în comunicat.

Transalpina şi Transfăgărăşan sunt şoselele din România aflate la cea mai mare altitudine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici