Circulaţia rutieră pe străzile de lângă Guvern a fost oprită cât timp Biden este în clădire

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Iancu de Hunedoara şi strada Paris a fost restricţionată pe sensurile care trec pe lângă Palatul Victoria, în perioada în care vicepreşedintele SUA, Joe Biden, se află în clădirea Guvernului.

77 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră pe străzile de lângă Guvern a fost oprită cât timp Biden este în clădire

Circulaţia rutieră pe străzile de lângă Guvern a fost oprită cât timp Biden este în clădire (Imagine: Alexandru Moise/Mediafax Foto)

"Măsura a fost impusă doar atât timp cât delegaţia SUA, condusă de vicepreşedintele Joe Biden, se va afla la Palatul Victoria, din motive de securitate", au declarat pentru MEDIAFAX surse din serviciile de securitate.

Din cauza acestor măsuri speciale de securitate, un biciclist care trecea pe Bulevardul Iancu de Hunedoara pe sensul de mers către Piaţa Victoriei a fost oprit de unul dintre zecile de poliţişti şi jandarmi care înconjoară clădirea, atât îmbrăcaţi în uniformă, cât şi în civil, şi rugat să trecă pe partea cealaltă a bulevardului.

De asemenea, în zona Guvernului sunt parcate sau circulă pe străzile din jurul clădirii autospeciale cu membri ai forţelor de ordine, echipaţi de luptă.

Vicepreşedintele american a ajuns la Guvern în jurul orei 11.30, pentru discuţii cu premierul Victor Ponta şi o parte dintre miniştri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici