Circulaţia tramvaielor 41 din Capitală a fost blocată temporar după ce o camionetă a intrat pe şine

Circulaţia tramvaielor liniei 41 din Bucureşti a fost blocată temporar pe ambele sensuri, în zona Parcului Regina Maria, după ce şoferul unei camionete ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu vehiculul pe şine, după ce a dărâmat parapeţii de protecţie. Circulaţia tramvaielor 41 din Capitală a fost reluată

724 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor 41 din Capitală a fost blocată temporar după ce o camionetă a intrat pe şine

Circulaţia tramvaielor 41 din Capitală, blocată temporar după ce o camionetă a intrat pe şine (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

UPDATE Circulaţia tramvaielor 41 din Capitală a fost reluată

Circulaţia tramvaielor liniei 41 din Bucureşti, blocată temporar pe ambele sensuri, în zona Parcului Regina Maria, după un accident rutier produs miercuri seară, a fost reluată în jurul orei 19.55, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorului de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Potrivit lui Tobescu, în jurul orei 19.40, a fost reluată circulaţia tramvaielor pe sensul spre Piaţa Presei, iar la 19.55, şi pe sensul celălalt.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.30, când, pe strada Turda, în sensul de mers spre Piaţa Presei Libere, camioneta a lovit parapeţii ce separă carosabilul de linia de tramvai, i-a doborât şi s-a oprit între şine.

În zonă au ajuns poliţişti de la Rutieră şi echipaje de descarcerare şi de prim ajutor.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, în camionetă se afla doar şoferul, care nu ar fi fost rănit grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici