Circulaţie blocată pe DN 1, în Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini. Patru persoane rănite

Circulaţia rutieră este blocată, miercuri după-amiză, pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

795 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe DN 1, în Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini. Patru persoane rănite

Circulaţie blocată pe DN 1, în Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, în urma accidentului, care s-a produs în jurul orei 15.00 pe DN1, la kilometrul 194, la intrare în localitatea Vlădeni, traficul a fost blocat până la ora 16.15, şoferii fiind îndrumaţi de poliţiştii rutieri să aleagă rute alternative.

"Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Fiat care se îndrepta dinspre Braşov spre Făgăraş într-o uşoară curbă la dreapta nu a adaptat vizeza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul maşinii.

Autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu două autoturisme care circulau din sens opus, una în spatele celeilalte", a spus Giosanu.

În urma impactului, au fost rănite patru persoane - şoferul vinovat de producerea accidentului, un pasager din dreapta acestuia şi două persoane din cea de-a doua maşină care circula regulamentar din sens opus.

Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Circulaţia pe DN 1 Braşov - Ploieşti şi DN 1A Braşov - Săcele - Cheia - Ploieşti s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, din cauza aglomeraţiei, şoferii fiind sfătuiţi să folosească rute alternative, cum ar fi Braşov - Piteşti - Bucureşti.

Aglomeraţia din trafic în ultima zi a mini-vacanţei de Anul Nou este, de altfel, motivul pentru care miercuri, la ora 12.00, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Ploieşti, pe DN 1A Săcele - Cheia.

Peste 2.200 de poliţişti fac, miercuri, controale pe autostrăzi şi drumurile naţionale, în special pe traseele de la munte către oraşe, pentru a depista şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

Peste 10.000 de turişti şi-au petrecut vacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici